Tuesday, February 5, 2013

Hardware Cafe, Space U8, Shah Alam


Dah lama aku berangan2 nak makan2 kat sini since ada di riview dalam jalan2 cari makan iaitu antara restoran yang direcomended tuk dicuba test makanannya...ape yang best...

Banyak yang best, jom nak senaraikan...

1. Tempat privacy...susun atur perabot memudahkan lelagi ada anak kecik yang activfast macam iman khadijah...

2. Ada wifi..

3. Makanan ada pelbagai menu...eastern, western...tu yang dasat

4. Makanan ada pelbagai kategori, chef recommendation, jjcm recommendation...try test both recomemendation, amat tidak mengecewakan...

5. Banyak ruang legar...cth ruang untuk celebrate birthday party...disediakan satu living hall, ada sofa set,tv and tempat bdak2 main...luas...macam leh masuk 50 orang...

6. Betul2 sebelah tempat bowling...shalin's...of cos la owner nye pemain bowling negara...shalin zulkifli...

7. Ada beberapa pakej tuk wat majlis..cth..press conference, lunch or dinner....mmg dah plan nak buat event di sini...harga pakej yang ditawarkan...bermula rm 10, rm 15 and rm 20..

8. Ketua chef amat berdedikasi lagi2 klu pekejenye siapkan dish lambat...

Ini 2 keping gambar yang sempat suami aku snap...lepas tu mmg makan dgn jayanya la...jadi, jemput semua ke Hardware Cafe, Space U8, Shah Alam...or better call dulu untuk memastikan restoran beroperasi atau tidak...becos klu ada event...mereka akan cocentrate untuk event sahaja....

Boleh call chef radien at 0199422591

ATAU cafe itu sendiri...03 50334888

ade blog juge iaitu hardwarecafe-spaceu8.blogspot.com

Jom tengok menu pilihan kami sekeluarga...


cream cheese chicken with pasta...and burger ape tah name...tapi begernye supertrr terbaik punye sedap...mmg rasenye home made punye daging...chicken pasta tak usah kata...memang lemak berkrim...


aku n iman berebut makan pasta...masa ni fries iman dah tak pandang langsung....

Total bill include air adalah rm 45.00 plus plus....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 5, 2013

Hardware Cafe, Space U8, Shah Alam


Dah lama aku berangan2 nak makan2 kat sini since ada di riview dalam jalan2 cari makan iaitu antara restoran yang direcomended tuk dicuba test makanannya...ape yang best...

Banyak yang best, jom nak senaraikan...

1. Tempat privacy...susun atur perabot memudahkan lelagi ada anak kecik yang activfast macam iman khadijah...

2. Ada wifi..

3. Makanan ada pelbagai menu...eastern, western...tu yang dasat

4. Makanan ada pelbagai kategori, chef recommendation, jjcm recommendation...try test both recomemendation, amat tidak mengecewakan...

5. Banyak ruang legar...cth ruang untuk celebrate birthday party...disediakan satu living hall, ada sofa set,tv and tempat bdak2 main...luas...macam leh masuk 50 orang...

6. Betul2 sebelah tempat bowling...shalin's...of cos la owner nye pemain bowling negara...shalin zulkifli...

7. Ada beberapa pakej tuk wat majlis..cth..press conference, lunch or dinner....mmg dah plan nak buat event di sini...harga pakej yang ditawarkan...bermula rm 10, rm 15 and rm 20..

8. Ketua chef amat berdedikasi lagi2 klu pekejenye siapkan dish lambat...

Ini 2 keping gambar yang sempat suami aku snap...lepas tu mmg makan dgn jayanya la...jadi, jemput semua ke Hardware Cafe, Space U8, Shah Alam...or better call dulu untuk memastikan restoran beroperasi atau tidak...becos klu ada event...mereka akan cocentrate untuk event sahaja....

Boleh call chef radien at 0199422591

ATAU cafe itu sendiri...03 50334888

ade blog juge iaitu hardwarecafe-spaceu8.blogspot.com

Jom tengok menu pilihan kami sekeluarga...


cream cheese chicken with pasta...and burger ape tah name...tapi begernye supertrr terbaik punye sedap...mmg rasenye home made punye daging...chicken pasta tak usah kata...memang lemak berkrim...


aku n iman berebut makan pasta...masa ni fries iman dah tak pandang langsung....

Total bill include air adalah rm 45.00 plus plus....

No comments: