Wednesday, July 22, 2015

tahun 2015..keropok mache hari raya

lagi setengah penggal...2015 pun akan melabuhkan tirainya...

tapi blog ni masih cenggitu jugak..hihi...jadi sarang labah2 pulak,
banyak jugak bak share...sebab sayang kat blog ni...
tempat bebel, tempat sembang dan diari untuk semua memori,mana bisa nak dihapuskan blog ni kan

anyway...tq so much pada customer yang search keropok mache n oder masuk dengan masyuk..
alhamdulillah...bercerita pasal keropok mache

tahun 2015 ni mmg takde plan nak jualkan keropok mache makcikku itu tapi kuasa Allah siapa sangka dan boleh hanlang..
boleh tiba sekelip mata dan kadangkala diambil sekelip mata...

mungkin juga rezeki anak2 yatim yang dia jaga...yup...dia ibu tunggal...
apa yang aku respect ngan keropok mache die...
kualiti tetap sama walaupun aku tahu ikan bilis, telur smua mahal..
santan juga terasa...tebal tapi ranggup...sebab ada customer yg penat complaint cepat pecah..

jadi uolls...call me klu berminat akan keropok mache..
kualiti dijamin..insyaallah
rm 20 per 50 pcs,insyaallah puashati
call/whatsapp/telegram 0123766713

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 22, 2015

tahun 2015..keropok mache hari raya

lagi setengah penggal...2015 pun akan melabuhkan tirainya...

tapi blog ni masih cenggitu jugak..hihi...jadi sarang labah2 pulak,
banyak jugak bak share...sebab sayang kat blog ni...
tempat bebel, tempat sembang dan diari untuk semua memori,mana bisa nak dihapuskan blog ni kan

anyway...tq so much pada customer yang search keropok mache n oder masuk dengan masyuk..
alhamdulillah...bercerita pasal keropok mache

tahun 2015 ni mmg takde plan nak jualkan keropok mache makcikku itu tapi kuasa Allah siapa sangka dan boleh hanlang..
boleh tiba sekelip mata dan kadangkala diambil sekelip mata...

mungkin juga rezeki anak2 yatim yang dia jaga...yup...dia ibu tunggal...
apa yang aku respect ngan keropok mache die...
kualiti tetap sama walaupun aku tahu ikan bilis, telur smua mahal..
santan juga terasa...tebal tapi ranggup...sebab ada customer yg penat complaint cepat pecah..

jadi uolls...call me klu berminat akan keropok mache..
kualiti dijamin..insyaallah
rm 20 per 50 pcs,insyaallah puashati
call/whatsapp/telegram 0123766713

No comments: