Wednesday, September 18, 2013

18 September 2013...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Sungguh lama rase tak bersiaran sampai rase elok aku buang aje blog ni ke laut tapi bile tengok balik entry lama-lama...menebal sungguh rase kasih sayang kepada blog ni....

Lagi2 la rasenye agaknye nanti dalam pantang aku leh selalu update blog...ye haaa....ni adalah trimester terakhir mengandung aku...kandungan dah mencecah hampir ke penghujung...ape yang leh aku katakan...bile nurse cakap berat badan awak turun sket...aku gembira...nurse pon nampak gembira tuk aku....

takyah citer panjang2 la..meh layan gambo anak dara saya yang makin marvelous perangainye semenjak perut ibu membesar bagaikan juara ini...



Ini adalah gambar lakonan semata2...iman tak tdo sebenarnya...



Atuk ialah atuk kesayangan iman dan iman adalah cucu kesayangan atuk...takleh berenggang ok klu dah jumpe...ini during majlis kawen cik enon iman...



We all sekeluarga on kawen cik enon...

Ini saje dulu la buat arini....sebenarnye malas nak type entry sebab dah takleh meniarap...tak syiokkk....semoga kita akan selalu jumpe lagi...daaaa.....

2 comments:

Alyyani Anuar said...

ini je ke updatenye??? ciss!!!

alongaishah said...

memang cisss...hahaha...tunggu beranak la weh...banyak masa lapang nanti ko n aku...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 18, 2013

18 September 2013...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Sungguh lama rase tak bersiaran sampai rase elok aku buang aje blog ni ke laut tapi bile tengok balik entry lama-lama...menebal sungguh rase kasih sayang kepada blog ni....

Lagi2 la rasenye agaknye nanti dalam pantang aku leh selalu update blog...ye haaa....ni adalah trimester terakhir mengandung aku...kandungan dah mencecah hampir ke penghujung...ape yang leh aku katakan...bile nurse cakap berat badan awak turun sket...aku gembira...nurse pon nampak gembira tuk aku....

takyah citer panjang2 la..meh layan gambo anak dara saya yang makin marvelous perangainye semenjak perut ibu membesar bagaikan juara ini...



Ini adalah gambar lakonan semata2...iman tak tdo sebenarnya...



Atuk ialah atuk kesayangan iman dan iman adalah cucu kesayangan atuk...takleh berenggang ok klu dah jumpe...ini during majlis kawen cik enon iman...



We all sekeluarga on kawen cik enon...

Ini saje dulu la buat arini....sebenarnye malas nak type entry sebab dah takleh meniarap...tak syiokkk....semoga kita akan selalu jumpe lagi...daaaa.....

2 comments:

Alyyani Anuar said...

ini je ke updatenye??? ciss!!!

alongaishah said...

memang cisss...hahaha...tunggu beranak la weh...banyak masa lapang nanti ko n aku...hehehe...