Sunday, January 16, 2011

Prof Dr Muhaya Muhammad

  • Malam tadi betul2 aku melekat di tv...biase memang jarang nak menumpukan perhatian pada tv sangat...tapi malam tadi...siap nenek aku pon menumpukan perhatian pada tv....

  • Alkisah tengok Serasi Bersama....malam semalam pasangan lisdawati n fauzi nawawi,hanif n cat dan yang amat menarik perhatian aku prof dr muhaya n suaminya dr azmi....

  • Nenek aku tanye, siapa die ni...dr mata aku cakap...pastu pengacara rancangan motivasi jugak...mase tu la baru aku perasan.,..yang aku sebenarnya dah beberapa kali tengok prof ni...sekali time nasik lemak kopi o, bercerita tentang teknologi baru mengubati katarak mata tak silap aku...maklom...orang tak suke tengok tv....

  • Dah berkawen 30 years plus dengan 3 orang anak....bersekolah di tun fatimah,jb...tahun 1971..then dapat tawaran ke cairo 1976, tapi tak g...maklom dr azmi nangis2 time tu...hafal plak aku info prof ni...ni yang aku dengar masa serasi bersama jugek la.....

  • Aku start admire la pulek dengan prof ni pasni...moga2 bagus gak aku admire beliau time2 preggy ni...tutur bicaranya lemah lembut n santun bahasanye....takde sebarang lakonan di situ.....n nenek aku cakap...same je muka suami isteri...ingat adik beradik.....tu la agaknye rasi.....

  • Petua paling best....mintak maaf sebelum tdo...siap salam lagi...n memaafkan semua orang di dunia yang buat salah padanya dalam sehari ni....so sweet.....apa2 pon...moga kekal bahagia hingga akhir hayat...buat prof dr muhaya n suami dr azmi...n family tercinta....

p/s...dah berapa kali tengok serasi bersama....ramai peminat aznil hj nawawi selaku pengacara ek...actually...i pon peminat rancangan2 aznil hj nawawi gak...sampaikan tom2 bak tuk budak2 kecik pon, i layan u.....go hj aznil hj nawawi.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 16, 2011

Prof Dr Muhaya Muhammad

  • Malam tadi betul2 aku melekat di tv...biase memang jarang nak menumpukan perhatian pada tv sangat...tapi malam tadi...siap nenek aku pon menumpukan perhatian pada tv....

  • Alkisah tengok Serasi Bersama....malam semalam pasangan lisdawati n fauzi nawawi,hanif n cat dan yang amat menarik perhatian aku prof dr muhaya n suaminya dr azmi....

  • Nenek aku tanye, siapa die ni...dr mata aku cakap...pastu pengacara rancangan motivasi jugak...mase tu la baru aku perasan.,..yang aku sebenarnya dah beberapa kali tengok prof ni...sekali time nasik lemak kopi o, bercerita tentang teknologi baru mengubati katarak mata tak silap aku...maklom...orang tak suke tengok tv....

  • Dah berkawen 30 years plus dengan 3 orang anak....bersekolah di tun fatimah,jb...tahun 1971..then dapat tawaran ke cairo 1976, tapi tak g...maklom dr azmi nangis2 time tu...hafal plak aku info prof ni...ni yang aku dengar masa serasi bersama jugek la.....

  • Aku start admire la pulek dengan prof ni pasni...moga2 bagus gak aku admire beliau time2 preggy ni...tutur bicaranya lemah lembut n santun bahasanye....takde sebarang lakonan di situ.....n nenek aku cakap...same je muka suami isteri...ingat adik beradik.....tu la agaknye rasi.....

  • Petua paling best....mintak maaf sebelum tdo...siap salam lagi...n memaafkan semua orang di dunia yang buat salah padanya dalam sehari ni....so sweet.....apa2 pon...moga kekal bahagia hingga akhir hayat...buat prof dr muhaya n suami dr azmi...n family tercinta....

p/s...dah berapa kali tengok serasi bersama....ramai peminat aznil hj nawawi selaku pengacara ek...actually...i pon peminat rancangan2 aznil hj nawawi gak...sampaikan tom2 bak tuk budak2 kecik pon, i layan u.....go hj aznil hj nawawi.....

No comments: